Een Werk aan de Muur shop

Modern meisje met de parel

- Werkcode: 537630

Arjen Roos over Modern meisje met de parel

Een moderne versie van Vermeer's meisje met de parel, waarbij het model met behulp van hedendaagse retouchering technieken is aangepast en voorzien van een fotostudio-achtige achtergrond.

Van dit werk is ook een stripboek variant (796934), een Warhol versie (919955) en zelfs een foto (921775 ) van dit meisje met de parel.
Op mijn website staat een achtergrond artikel over mijn liefde voor het schilderij van het meisje met de parel van Johannes Vermeer.

Benieuwd naar hoe dit portret gemaakt werd? Werkcode 796919 laat zien hoe dit portret tot stand kwam.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Modern meisje met de parel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Modern meisje met de parel

Koop dit digital art werk Modern meisje met de parel van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.