Modern stilleven "Royal Table" pronkstilleven

- Werkcode: 1 002 037

Sander Van Laar over Modern stilleven "Royal Table" pronkstilleven

Het is tegenwoordig niet meer dat een stilleven geschilderd is, het wordt steeds populairder om foto-stilleven in je huiskamer op te hangen. Zoals het Moderne stilleven van Sander van Laar "Royal Table". Modern stilleven "Royal Table" een prachtig tafel tafereel met Delfts blauwe servies en een mooi rode kreeft en vis op de tafel. Een pronkstilleven met bloemen in de prachtige Delfts blauwe vaas en de parels van geluk. De Dagpauwoogvlinder staat in het teken van vergankelijkheid en het kruis van Christus voor geborgenheid.

De inspiratie van dit stilleven kwam van de oude meesters uit de goude eeuw. Deze sfeer probeer ik met het dit modern stilleven "Royal Table" nog een keer vast te leggen. alleen in een moderne genre die tijd met zich meeneemt.

Een prachtig modern stilleven om mee te pronken in uw woonkamer, kantoor gang of waar u maar wilt.
Sander Van Laar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Van Laar

Van Laar (43) uit Veenendaal, getrouwd en is vader van 2 prachtige kinderen. Naast zijn gezin heeft hij nog een grote passie voor fotografie en beeldbewerken.

De nieuwe meester van het stilleven met bloemen die nooit verwelken.
Iedereen houdt toch van prachtige boeket? Sander van Laar brengt kleurrijke rust in huis met boeketten die niet snel vergaan. Met zijn fototoestel en met het fotobewerkingsprogramma Photoshop treedt hij op eigentijdse wijze in de voetsporen van de oude Hollandse Meesters.

In 2017 won Sander een prijs "De Grote Paul 2017".
"Daar werd hij bestempeld als de nieuwe digitale kunstenaar van de hedendaagse kunsten in de fotografie. Sander maakt van alles een Kunstwerk"

Belangrijkste wat Sander in zijn (bloem) stillevens wilt zien is lijnenspel, fluweelzachte bloemen gecombineerd met dramatisch contrasten.

Het gevoel geven dat het geschilderd is maar dan met een digitale touch zo is er voor elk pixeltje wel wat wils...
Een waar genot om aan uw muur sander zijn kunstwerken aan de muur te hebben.
Dit is ook waarom werk aan de muur een aantal hedendaagse bloemstillevens heeft uitgekozen voor het televisie programma van VTwonen Verliefd op je huis van SBS6 met als presentator Kees Tol ( Die tevens nu ook een prachtig "van Laar Royal FLora" aan de muur heeft hangen )

Kijkt u gerust naar mijn website voor eventueel gelimiteerd bloemstillevens deze worden in oplages gemaakt met Certificaat. https://www.sandervanlaar.com

Alle werken van Sander Van Laar


Meer weten over Sander Van Laar?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Modern stilleven "Royal Table" pronkstilleven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Modern stilleven "Royal Table" pronkstilleven

Koop dit digital art werk Modern stilleven "Royal Table" pronkstilleven van Sander Van Laar als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 002 037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
165,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden