Een Werk aan de Muur shop

Moerascipres

- Werkcode: 881 652

Mark Bolijn over Moerascipres

Schilderachtige, sfeervolle en rustgevende foto van twee moerascipressen aan de rand van het water in het prachtige Wandelbos in Tilburg, provincie Noord-Brabant.
Deze schitterende bomen hebben karakteristieke stammen en de mooi gekleurde kleine groene en gele blaadjes, die heel mooi kleuren in het licht van de ondergaande zon. Op de voorgrond zijn de grote wortels van de boom zichtbaar die hier en daar boven de grond komen.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Moerascipres op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Moerascipres

Koop de foto Moerascipres van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 881 652
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.