Molen en zonsondergang op Texel / Windmill and sunset on Texel

Werkcode: 308 972 Kopieer de werkcode

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfoto De molen van het Noorden, nabij Oost op Texel, gefotografeerd tijdens een prachtige zonsondergang. De wolken, het water, de kleuren en de molen alles lijkt perfect. De foto heeft veel media aandacht gekregen.

The mill of the north, near East on Texel, photographed during a beautiful sunset. The clouds, the water, the colors and the mill everything seems perfect. The picture has a lot of media attention.

Le moulin du nord, près de l'Est sur Texel, photographié lors d'un beau coucher de soleil. Les nuages, l'eau, les couleurs et le moulin tout semble parfait. L'image a beaucoup d'attention des médias.

Die Mühle im Norden, in der Nähe von East auf Texel, bei einem schönen Sonnenuntergang fotografiert. Die Wolken, das Wasser, die Farben und die Mühle scheint alles perfekt. Das Bild hat eine Menge Aufmerksamkeit der Medien.

Dit werk wordt aangeboden door Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen.

Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen.

Ik probeer iedere foto zijn eigen bewerking te geven, 1 die bij de foto en sfeer past en zo krijg je niet op iedere foto dezelfde bewerking wat het anders wee saai zou maken.

Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Meer weten over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    Ger
    Nederland
    4 / 5

    Prima gemaakt
    Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    hans hofmeijer
    Nederland
    4 / 5

    het behang ziet er goed uit.
    We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Jolanda
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over kwaliteit product
    Foto op canvas besteld Snelle levering en goede kwaliteit Ik ben er erg blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Trudy Paap
    Nederland
    4.5 / 5

    Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Hanneke
    Nederland
    4.5 / 5

    Alleen maar positieve klanken
    Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Ruud
    Nederland
    5 / 5

    Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
    Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Tim
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
    Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Molen en zonsondergang op Texel / Windmill and sunset on Texel van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden