Een Werk aan de Muur shop

Molen van de Polder Buitenweg (buitenwegse molen) voordat hij afbrandde in Zuilen, Utrecht, fotoprin

- Werkcode: 711 392

Manja Herrebrugh - Outdoor by Manja over Molen van de Polder Buitenweg (buitenwegse molen) voordat hij afbrandde in Zuilen, Utrecht, fotoprin

Deze molen zag ik elke week tijdens mijn hardloopronde naar Oud-Zuilen. Het is de molen van de Polder Buitenweg en de kleinste molen van de provincie Utrecht. In maart 2016 brandde hij af, maar hij is door crowdfunding vanuit de buurt in 2017 hersteld. Dit is een oude foto van voor die tijd: wat je dus ziet is de originele molen vóór de brand.
Manja Herrebrugh - Outdoor by Manja profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Manja Herrebrugh - Outdoor by Manja

Een frisse neus. Haren in de wind. In beweging zijn. Telefoon uit en Genieten aan. Mijn mindfulness is buiten-zijn, de drukte van alledag uit. En dan maak ik graag foto's. Het lijkt me superfijn als ik die rust in jouw huiskamer kan brengen.

Alle werken van Manja Herrebrugh - Outdoor by Manja


Waarom je kiest voor Molen van de Polder Buitenweg (buitenwegse molen) voordat hij afbrandde in Zuilen, Utrecht, fotoprin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Molen van de Polder Buitenweg (buitenwegse molen) voordat hij afbrandde in Zuilen, Utrecht, fotoprin

Koop de foto Molen van de Polder Buitenweg (buitenwegse molen) voordat hij afbrandde in Zuilen, Utrecht, fotoprin van Manja Herrebrugh - Outdoor by Manja op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 711 392
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.