Een Werk aan de Muur shop

Molenstichting Het land van Heusden en Altena

- Werkcode: 194757

Jan Koppelaar over Molenstichting Het land van Heusden en Altena

Al enige tijd stond deze plek op onze 'to-do-list'. Al eerder was ik in voornemens om er naar toe te gaan, maar de condities zorgden ervoor dat het hier niet van kwam. Deze morgen beloofde een mooie zonsopkomst. De lucht kleurde al ruim voor zonsopkomst in schitterende kleuren. De molen is de Uitwijkse molen (wip-/watermolen) nabij Uppel (noord-Brabant, Nederland). Een extraatje zijn het ijs en de rijp in het landschap.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Molenstichting Het land van Heusden en Altena op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Molenstichting Het land van Heusden en Altena

Koop de foto Molenstichting Het land van Heusden en Altena van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 194757
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.