Een Werk aan de Muur shop

Moreelsebrug - Centraal Station Utrecht in het blauwe uurtje

- Werkcode: 993 098

Marianne van der Zee over Moreelsebrug - Centraal Station Utrecht in het blauwe uurtje

Wandelend vanaf Centraal Station Utrecht richting de Moreelsebrug, die een overgang over de sporen naar het oude centrum is, kom je dit uitzicht tegen.

Zowel overdag of zoals in dit geval in tegen de avond in het blauwe uurtje is het een mooie plaats om de architectuur van het station te bewonderen.

De glazen overdekking van de perrons en het gebogen dak t.o.v. de hoogbouw geven een apart beeld.

Het warme geel van de lampen op de perrons geven dit beeld voor mij wel iets speciaals.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Moreelsebrug - Centraal Station Utrecht in het blauwe uurtje op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Moreelsebrug - Centraal Station Utrecht in het blauwe uurtje

Koop de foto Moreelsebrug - Centraal Station Utrecht in het blauwe uurtje van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993 098
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.