Een Werk aan de Muur shop

Morspoort Leiden in het licht van de maan

- Werkcode: 112846

Leanne lovink over Morspoort Leiden in het licht van de maan

De morspoort prachtig verlicht door de volle maan. Mijn berekeningen waren juist. Het is bijna een supermaan op 8 september (een maan die ca 12% groter is dan normaal omdat de maan dichter bij de aarde staat). Morgen als het echt volle maan is wordt er echter niet zulk mooi helder weer verwacht.
Na wat zoeken op internet voor tijden over de zonsondergang, maansopkomst en de hoek.... was het best een aardige gok. Deze foto heb ik gemaakt zonder de maan door een iets ander standpunt in te nemen. De witte stenen van de Morspoort worden wel super verlicht en reflecteren het maanlicht mooi!

Er is een verhaal achter deze foto. Als je het leuk vindt om te lezen volg dan deze link : http://donnadayettafotografie.nl/morspoort/
Leanne lovink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leanne lovink

"Grijp het moment want toeval bestaat niet".Probeer in alle hectiek te genieten van het leven, een beetje creativiteit zorgt voor ontspanning en een vleugje luchtigheid

Alle werken van Leanne lovink


Waarom je kiest voor Morspoort Leiden in het licht van de maan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Morspoort Leiden in het licht van de maan

Koop dit digital art werk Morspoort Leiden in het licht van de maan van Leanne lovink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 112846
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.