Een Werk aan de Muur shop

Mos Mythes

- Werkcode: 1 030 544

Ellen Borggreve over Mos Mythes

De bemoste wortels van een beukenboom in het beroemde Speulderbos met op de achtergrond een licht mistig herfstbos. Ik was een workshop aan het geven toen ik aan de kant ging om mijn klant zijn foto's te laten maken zonder dat ik over zijn schouder meekeek en ik pakte mijn kleine camera om te zien of ik in de tussentijd iets kon vinden om te fotograferen. Ik had deze boom al vele malen eerder proberen te fotograferen, maar dit is een lastpost om vast te leggen. Deze keer lukte het, ik fotografeerde hem zonder statief en met de dansende beuken op de achtergrond. Het mos op de wortels van deze slanke beuk doet het op een sprookje lijken.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Mos Mythes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mos Mythes

Koop de foto Mos Mythes van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 544
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.