Mozaiek Earthrise

van Frans Blok

Mozaiek Earthrise van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 222846
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een remake van de beroemde Earthrise-foto die op 24 december 1968 gemaakt werd door NASA-astronaut William Anders, vanuit een baan om de Maan aan boord van Apollo 8.

Dit mozaïek is digitaal gemaakt in Photoshop. Grijze steentjes zijn gebuikt voor het barre landschap van de Maan, zwarte steentjes voor de imponerende leegte van de ruimte, stukje spiegel voor de sterren. Onze planeet, een oase van kleur in de zwarte oneindigheid is opgebouwd uit blauwe, groene, oranje en witte steentjes.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken