Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Mr Sandman

- Werkcode: 1 030 545

Ellen Borggreve over Mr Sandman

Oude kastanjebomen in mistige winterse omstandigheden.

Ik heb deze groep bomen uitgebreid gefotografeerd voordat op een dag de omstandigheden perfect waren om de sfeer en het verhaal van deze oude bomen over te brengen. Ik wilde dat het leek alsof ze aan het verdwijnen zijn en ik wilde de bruintinten gebruiken die aangeven dat ze al deel uitmaakten van het verleden. De dichte mist hielp enorm om dit verhaal van vergankelijkheid te vertellen, over hoe we op het punt staan deze reusachtige bomen te verliezen die al eeuwen hebben geleefd, in de hoop dat ik ze op de een of andere manier kon helpen het verhaal te vertellen van hoe belangrijk hun voortbestaan is. Het zijn majestueuze bomen, maar ze zijn kwetsbaar en ik wil hun verhalen vertellen voordat ze voorgoed verdwijnen
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Mr Sandman op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mr Sandman

Koop de foto Mr Sandman van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 545

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-113,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.