Multicolor Painted Face

- Werkcode: 1 088 597

Color Square over Multicolor Painted Face

Een close-up van een gezicht, waarbij de gelaatstrekken nauwelijks herkenbaar waren onder de dikke verflagen. Levendige kleuren werden over het gezicht gegoten en gedruppeld, waardoor een chaotisch en abstract effect ontstond. De verf was zo aangebracht dat het leek alsof het smolt en over het gezicht vloeide, alsof de kleuren uit zichzelf leefden en bewogen. Het gezicht zelf was uitdrukkingsloos, alsof de geportretteerde erin berustte zich te laten overweldigen door de wervelende kleuren. Ondanks de chaos van de kleuren was er een gevoel van schoonheid en creativiteit in het schilderij, alsof de kunstenaar de verf gebruikte om de innerlijke werking van de geest van het onderwerp te onthullen.
Color Square profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Color Square

Fotografie, schilderijen en digitale kunst

Alle werken van Color Square


Waarom je kiest voor Multicolor Painted Face op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Multicolor Painted Face

Koop dit digital art werk Multicolor Painted Face van Color Square als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 088 597
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden