Museum Flehite historisch Amersfoort zwart-wit

- Werkcode: 455 418

Watze D. de Haan over Museum Flehite historisch Amersfoort zwart-wit

Aan het einde van de Westsingel in historisch Amersfoort, vlakbij het Spui, ligt Museum Flehite. Dit museum is onlangs aan de buitenkant gerestaureerd. Het is een prachtig gebouw met een bijzondere uitstraling en niet alleen van buiten! Op de foto zie je niet alleen dit museum. Op de achtergrond is het St. Aegtenkapel goed zichtbaar en verderop zie je de toren van de St. Franciscus Xaveriuskerk. De geschiedenis komt je hier tegemoet. Door de reflectie in het water krijgen al deze unieke bouwwerken nog meer effect. Amersfoort, een museum op de vierkante kilometer!
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Museum Flehite historisch Amersfoort zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Museum Flehite historisch Amersfoort zwart-wit

Koop dit digital art werk Museum Flehite historisch Amersfoort zwart-wit van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 455 418
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden