Een Werk aan de Muur shop

Museum Hofwijck in Voorburg

- Werkcode: 294 115

Barbara Koppe over Museum Hofwijck in Voorburg

Dit prachtige gebouw staat op de buitenplaats Hofwijck, langs de Vliet in Voorburg. Constatijn Huygens, de Nederlandse dichter, diplomaat, geleerde, componist en architect, bouwde dit huis in 1642 als plek waar hij zich soms kon terugtrekken. Inmiddels is de tuin die bij het huis hoort niet meer in takt zoals ooit bedoeld was. Het huis is nu een museum, de eerste verdieping kan ook gebruikt worden als trouwlocatie. Museum Hofwijck is één van die mooie en bijzondere plekjes in het pittoreske Voorburg.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Museum Hofwijck in Voorburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Museum Hofwijck in Voorburg

Koop de foto Museum Hofwijck in Voorburg van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294 115
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.