Een Werk aan de Muur shop

Muurhuizen historisch Amersfoort

- Werkcode: 310 238

Watze D. de Haan over Muurhuizen historisch Amersfoort

De Muurhuizen zijn gebouwd op de oude vestingmuren van historisch Amersfoort. Als een cirkel loopt deze rond het centrum en tijdens het wandelen krijg je gevoel in de vorige eeuw te lopen. De sfeer, de huizen, het nauwe straatje, het zijn allemaal elementen die bijdragen aan het specifieke van de Muurhuizen. Op deze foto zie je dit goed. De foto is dusdanig bewerkt zodat de sfeer van vroeger wordt benadrukt. Door de lichte regenval op die dag krijgen de sporen in het wegdek ook een eigen karakter wat past in dit totaal beeld.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Muurhuizen historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muurhuizen historisch Amersfoort

Koop dit digital art werk Muurhuizen historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 310 238
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.