Een Werk aan de Muur shop

Muurhuizen historisch Amersfoort

- Werkcode: 313 149

Watze D. de Haan over Muurhuizen historisch Amersfoort

Aan het einde van de Kortegracht, in historisch Amersfoort, gaat deze over in de Zuidsingel. Vlak daarvoor ligt Muurhuizen, huizen gebouwd op de oude vesting muur. Het gebouw op de voorgrond is de Tinnenburg. De Muurhuizen lopen bijna rond het centrum. Een wandeling door deze nauwe straat geeft je het gevoel even terug te zijn in de tijd. Door het natte wegdek op de foto krijg je de indruk dat er net een kar voorbij is gereden, helaas zijn dat autosporen. Een bijzondere straat met bijzondere huizen waar elke plek fotogeniek is.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Muurhuizen historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muurhuizen historisch Amersfoort

Koop dit digital art werk Muurhuizen historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313 149
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.