Muurschildering van Cesária Évora

- Werkcode: 603 293

Jeroen Kleiberg over Muurschildering van Cesária Évora

Cesária Évora werd geboren op 27 augustus 1941 in Mindelo, São Vicente, Kaapverdië. Toen ze zeven jaar oud was stierf haar vader, Justino da Cruz Évora, die parttime musicus was, en op tienjarige leeftijd werd ze in een weeshuis geplaatst, omdat haar moeder Dona Joana niet alle zes de kinderen kon opvoeden. Op 16 jarige leeftijd werd ze door een vriendin overgehaald om te zingen in een zeemansbarak...
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Muurschildering van Cesária Évora op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muurschildering van Cesária Évora

Koop Muurschildering van Cesária Évora van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603 293
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden