Een Werk aan de Muur shop

Muziek in de branding

- Werkcode: 658 363

Arjen Roos over Muziek in de branding

Een vleugel is een prachtig ambachtelijk vervaardigd instrument wat uiteraard niet thuis hoort in de branding waar het zoute water en zand genadeloos af zullen rekenen met dit vakmanschap.
Gelukkig zijn er bij het vervaardigen van dit werk geen klassieke instrumenten beschadigd.

Zoals bij de meeste van mijn werken speel ik graag met contrasten die hier naast het contrastrijke licht van de zonsondergang ook mooi zichtbaar zijn in de onderwerpen. Deze vleugel hoort uiteraard niet thuis in de branding en maakt op deze manier dit werk surrealistisch.

Door de hoek van de vleugel kunt u ook nog het symbool van de liefde een hart in het werk zien.

Het werk is een combinatie van fotografie en 3D rendering om met behulp van Photoshop tot deze montage te komen.

Welke muziekliefhebber wil nou niet zo'n mooie zonsondergang aan zijn muur hebben hangen?
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Muziek in de branding op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muziek in de branding

Koop de foto Muziek in de branding van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 658 363
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.