Muziekhuis Westerhaven Groningen

van Edwin Teuben

Muziekhuis Westerhaven Groningen van Edwin Teuben

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 232188
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Misschien wel het bekendste muziekhuis in Groningen is die aan de Westerhaven. Op een nacht dicht bij op visite naar mijn broer. En buiten deze knappe plaat gemaakt. Geleund tegen een lantaarnpaal, want had geen statief bij me. En de plaat is erg goed gelukt, ook kwa belichting. De fiets voor de zaak en het enkele raam wat verlicht is boven, geven de plaat een extra karakter. Mooie plaat voor de muziek liefhebbende stadjers

Dit werk wordt aangeboden door Edwin Teuben

Edwin Teuben profielfotoZomaar ergens in 2008 besloot ik een nieuwe digitale camera te kopen. Het moest beter kunnen dan voorheen.

Na een lange zoektocht ben ik uitgekomen bij de Nikon D40. Een heerlijk instaptoestel. Veel oefenen en lezen over fotografie was het advies. Dat heb ik opgevolgd.

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. De D40 heeft inmiddels plaats gemaakt voor een D300. Ik heb bewuster evenementen bezocht, die ik anders nooit zou bezoeken. Maar een hobby als fotografie brengt je op deze plekken.

Alle werken