My space

- Werkcode: 468 304

Lex Schulte over My space

Een kat in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland, zit te wachten tot hij door zijn eigenaar binnen wordt gelaten. Reykjavik kent relatief veel katten en vaak hoef je niet lang te zoeken om er een te vinden. Dit prachtige exemplaar wachtte ongestoord op de voordeur. Veel bezoekers zijn verbaasd over het aantal katten dat door de straten van Reykjavík zwierf. Deze harige vrienden gedragen zich vaak alsof ze de eigenaar zijn en houden geen rekening met voorbijgangers of auto's. De meesten van hen zijn goed en aardig, hoewel sommigen je misschien een beetje arrogant vinden. In februari 2018 kreeg deze kattenminnende stad haar eerste "kattencafé". Het koffiehuis bevindt zich in Bergstaðarstræti in Reykjavik 101, waar weeskatten zijn waar gasten vrienden mee kunnen maken - en zelfs adopteren! Een nieuwe verordening die mensen in staat stelt hun huisdieren mee te nemen naar restaurants en cafés heeft dit mogelijk gemaakt. "Kattarkaffihúsið", of het Cat Café, biedt drankjes en lekkere hapjes onder een neonbord met de tekst "Miauw".
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor My space op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

My space

Koop de foto My space van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 468 304
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden