Mysterieuze magnolia van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 65723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Donkere wolken, grillige bladeren en takken. Niet direct het beeld dat je voor ogen hebt als je aan magnolia's denkt. Die worden toch eerder geassocieerd met zachte kleuren, wit en roze, mooie bloembladeren op zonnige lentedagen. Die zachte sfeer was wel de setting waarin deze foto is genomen. Maar hoe leuk is het dan om van zo iets zacht en zoets eens iets compleet anders te maken! Met een paar eenvoudige bewerkingen heb ik deze foto veranderd van lieflijk naar grillig en mysterieus, waarbij donkere wolken zich samenpakken.
M'n oog viel namelijk vooral op de vormen van de bladeren en die heb ik benadrukt door de foto tegen het licht in te nemen. De bladeren worden donker en er blijft dan niet veel meer over dan de contouren die zich mooi aftekenen tegen een lichte achtergrond. De aandacht op die vormen heb ik verder benadrukt door de kleur weg te laten en er een monochrome versie van te maken. En zo ontstaat er dan ineens een andere, bijna dreigende en mysterieuze sfeer.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken