Een Werk aan de Muur shop

Mystiek Breda bij zonsopkomst

- Werkcode: 877 958

JPWFoto over Mystiek Breda bij zonsopkomst

Een vroege oktoberochtend bij Park Valkenberg in Breda. Terwijl de mistflarden nog boven het water van de Academiesingel hangen, stijgt de zon boven de horizon. De scene krijgt een mooie oranje gouden gloed en de vuurtoren van professor doctor Rossi, staat stoer in dit mooie schouwspel. Een fijne mystieke plaat van een magische ochtend in Breda Centrum!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Mystiek Breda bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mystiek Breda bij zonsopkomst

Koop de foto Mystiek Breda bij zonsopkomst van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.