Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 15 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Mystiek Lille

- Werkcode: 458 138

Mark Bolijn over Mystiek Lille

Mystieke foto opname van de 32 meter hoge triomfboog Porte de Paris op Place Simon Vollant in de 11e eeuwse stad Lille (Rijsel). De boog op het plein is omringd door statige oude panden.
De triomfboog werd gebouwd in 1687, ter ere van 'zonnekoning' Lodewijk XIV en is één van de vele prachtige gebouwen die Lille rijk is.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Mystiek Lille op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mystiek Lille

Koop de foto Mystiek Lille van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 458 138

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-90,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.