Mystieke ontmoeting met paddenstoel

- Werkcode: 125 735

Arja Schrijver Fotografie over Mystieke ontmoeting met paddenstoel

Deze foto van een paddenstoel in het gras, heb ik ingediend in een fotowedstrijd van Cameraland.nl. Voordat ik dat deed, heb ik aan mijn volgers op facebook gevraagd om mee te denken over een titel voor de foto. Er waren hele leuke en creatieve inzendingen bij, van mooie woordgrappen tot gevoelige titels. Uiteindelijk was het het woord "mystify" dat mij het meest raakte en aan het denken zette. Ik stel me bij deze foto namelijk voor dat er iemand door een sprookjesachtig bos loopt waar de zon af en toe doorheen komt en waarbij dat zonlicht delen van het bos prachtig verlicht. In die mystieke sfeer komt de persoon (of de kijker van deze foto) ineens deze paddenstoel tegen. Daarnaast beeldt deze foto ook een prachtige, sfeervolle ontmoeting uit van het licht met de paddenstoel... Vandaar de titel "Mystieke ontmoeting".
De fotowedstrijd heb ik uiteindelijk niet gewonnen, maar het meedoen was erg leuk.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Mystieke ontmoeting met paddenstoel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mystieke ontmoeting met paddenstoel

Koop de foto Mystieke ontmoeting met paddenstoel van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125 735
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden