Na de sneeuwbui

- Werkcode: 973 501

Jan van der Knaap over Na de sneeuwbui

Een boom is takje voor takje bedekt met sneeuw die de voorgaande nacht viel. Je kan daaruit afleiden dat het windstil was tijdens de sneeuwbui, zodat de sneeuw rustig kon vallen en hechten aan de takken. Daarna brak de felle zon door die van de boom en de omgeving een winter wonderland maakte. Hier schijnt de felle zon door de besneeuwde takken heen.

Deze foto maakte ik in de ochtend van vrijdag 1 april, in park Oog in Al in Utrecht. Helemaal geen winter dus, maar lente, en in de lente kunnen zulke sneeuwbuien ook gewoon voorkomen. Dit wilde ik wel hebben. De voorbije winter gaf helemaal geen sneeuw, en als ineens onverwacht een koufront langskomt met sneeuw, ga je er toch even op uit om nog wat winterbeelden te maken.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Na de sneeuwbui op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Na de sneeuwbui

Koop de foto Na de sneeuwbui van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 973 501
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden