Naakte vrouw – Figure detail nr 3

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
140 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

De close-up detaillering van deze naakte vrouw is absoluut prachtig. Het toont de vorm in een staat van nonchalante, zachte beweging. Vaak zijn de kleine gebaren die we maken, of de kleine bewegingen die bepalen hoe we slapen, wakker worden en langzaam de dag naderen, gebaren die veel van onze vele mysteries kunnen uitspreken. We weten niets van de vrouw op deze foto. We kennen haar alleen in de context van deze bedrieglijk eenvoudige foto. Dit stuk is een uniek voorbeeld van beeldende kunst. Je kunt het kopen als een t-shirt, in de vorm van kunst aan de muur, of via interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken