Naakte vrouw – Naakt dat je naakt aankijkt alsof je naakt bent

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naakt dat je naakt aankijkt alsof je naakt bent van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436134

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 1 dag en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 108 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets aan dit naakt dat naar je kijkt. Het instinct is om te zeggen dat dit naakt ons met een intense blik aanstaart. Bovendien is intense blik van het naakt die we niet helemaal kunnen plaatsen. Er is iets diep mysterieus aan deze blik van het naakt, en toch denken we dat we weten wat het betekent. Ongeacht of je wel of niet denkt dat je het doet, er is veel meer aan dit stuk dan de blik. Besteed aandacht aan de lichaamstaal. Kijk naar de plaatsing van haar handen. Dit unieke kunstwerk is verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken