Naakte vrouw – Naakt dat je naakt aankijkt alsof je naakt bent

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436134

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets aan dit naakt dat naar je kijkt. Het instinct is om te zeggen dat dit naakt ons met een intense blik aanstaart. Bovendien is intense blik van het naakt die we niet helemaal kunnen plaatsen. Er is iets diep mysterieus aan deze blik van het naakt, en toch denken we dat we weten wat het betekent. Ongeacht of je wel of niet denkt dat je het doet, er is veel meer aan dit stuk dan de blik. Besteed aandacht aan de lichaamstaal. Kijk naar de plaatsing van haar handen. Dit unieke kunstwerk is verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken