Naakte vrouw – Naakt vanaf de achterkant

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436223
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
147 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze zwart-witte studie van de naakte vrouwelijke vorm biedt een mooie weergave van het menselijk lichaam. Onze lichamen zijn op zoveel verschillende manieren opmerkelijk. Dit kunstwerk is slechts een voorbeeld van dat feit, en alleen van de achterkant. Maar dit voorbeeld heeft de diepte om ons te herinneren aan alle andere voorbeelden van de mensheid die er zijn. Zelfs als we de schoonheid van Ericka's vorm waarderen, hebben we deze gedachten. Je kunt dit onderzoek kopen als kunst aan de muur, op een t-shirt of in de vorm van interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken