Naakte vrouw – Naakte vrouw aan het zwembad van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444060
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een naakte vrouw zit op een duikplank, die boven een zwembad rust. Ze heeft een hand op haar hoofd, hoewel we niet kunnen zeggen waarom. Haar naakte vorm zit op het bord en ze kijkt duidelijk naar iets buiten het water. Deze vrouw let ergens op. Als het moment voorbij is, kunnen we ons voorstellen dat ze in het water zal komen. Het is waarschijnlijk een mooie dag, of misschien is het zwembad binnen. Hoe dan ook, we waarderen de aandacht voor detail en uniciteit van de menselijke vorm in dit stuk, beschikbaar in de vorm van kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken