Naakte vrouw – Naomi naakt

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Naomi naakt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Je kunt je niet anders dan afvragen wat Naomi in haar leven heeft meegemaakt. Ze heeft geen lang leven geleid, omdat we kunnen zien dat dit een vrij jonge vrouw is. Ze is een vrij jonge vrouw, maar we kunnen door haar ogen zien dat ze een oude ziel heeft. Het is dat, of ze heeft gewoon iets diepgaands en pijnlijks doorstaan in haar leven. Dit is het mooie gezicht van iemand die zoveel verschillende dingen in zijn leven heeft gedaan. Sommige van die dingen waren duidelijk moeilijk, maar ze is duidelijk uit deze dingen gekomen met haar ziel intact.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken