Naakte vrouw - Naomi staat naakt voorin van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446409
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

De rauwe botheid van de naakte menselijke vorm is een krachtig hulpmiddel in gedenkwaardige kunst. Dit kunstwerk toont een vrouw die voor je staat in een volledig naaktachtige staat. Ze ziet er niet angstig uit. Ze lijkt niet bezorgd. Ze staat daar gewoon in haar meest eenvoudige vorm en vraagt de wereld om haar in de ogen te kijken. Waarom vraagt ze zoveel? We kunnen het echt niet zeker zeggen. Het enige wat we kunnen doen is naar dit opmerkelijke kunstwerk staren en ons afvragen wat ze zou kunnen denken. Dit is een perfect stuk voor iedereen die doordachte hedendaagse kunst wenst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken