Naakte vrouw – Purity No 3

van Jan Keteleer

Naakte vrouw – Purity No 3 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436235
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

De vrouwelijke vorm staat centraal in dit meeslepende, mysterieuze voorbeeld van de beeldende kunst. We confronteren de vrouwelijke naaktvorm op een openhartige manier. Het gezicht is echter niet zo helder als het lichaam, dat lijkt te schijnen als een afdruk van neon. We hebben slechts een kleine indruk van het gezicht van Eva in dit rijke stuk. Het feit dat dit stuk de vrouw op deze manier uitbeeldt, is zeker iets waar je uitgebreid over kunt speculeren. Ongeacht wat je besluit, dit aangrijpende item kan worden gekocht als een t-shirt, als kunst in de muur of via een reeks interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken