Naakte vrouw – Studie van Jana van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436039

8% Hemelvaart korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 131 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze naaktstudie van Jana toont ware intimiteit. Het is in deze vorm dat we het meest kwetsbaar zijn. Dit fascinerende voorbeeld van fijne kunst toont de vrouwelijke vorm in zijn complexe, ongecompliceerde, spectaculaire vorm. Het meest boeiende element van dit stuk zouden de ogen van het onderwerp zijn. Gecombineerd met de lichte ronding van haar lippen, is het onmogelijk om zeker te weten wat zij denkt. Toch kunnen we raden dat ze vrij relaxed is in deze ongedwongen vorm. Dit kunstwerk is verkrijgbaar in de vorm van T-shirts, als kunst aan de muur, of door een verscheidenheid aan interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken