Naakte vrouw – Studie van Sofie naakt dansend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436031

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze naakt studie toont de naakte vrouwelijke vorm in een staat van buitengewone beweging. We kunnen in dit stuk zien dat de figuur aan het dansen is. Het zwart-witte stuk vangt de figuur in het midden van het dragen van een deel van hun dans. Er is iets krachtigs aan het niet alleen zien van een menselijke figuur gevangen in het midden van een dergelijke activiteit, meestal beschouwd als een vrolijke, maar het zien van die figuur in een staat van volledige naaktheid. Er is een bijzondere moed voor deze figuurstudie. Dit boeiende voorbeeld van de menselijke vorm is beschikbaar als kunst aan de muur.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken