Naakte vrouw – Studie van Veerle naakt liggend

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436020

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Naakte vrouw Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze artiest kon pure seksualiteit vastleggen met deze zwart-witfoto. Het volwassen vrouwtje straalt van passie en romantiek terwijl ze haar erotische maar pure kant laat zien met deze geweldige opname. Deze afbeelding van beeldende kunst accentueert het mooie lichaam en de aantrekkelijkheid van de vrouwelijke vorm. De huid van het model lijkt dichtbij genoeg om aan te raken omdat haar lichaam natuurlijk en gebalanceerd is. Dit beeld zou er geweldig uitzien in elke vintage kamer waar je het gevoel van puurheid en passie wilt creëren, waardoor het publiek gefascineerd wordt en terugkomt voor meer. De foto gebruikt een sepia-gestemde look om een antieke stijl te creëren die de beeldende kunst opnieuw definieert.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken