Naamposter Gerrit

- Werkcode: 742 905

Hannahland . over Naamposter Gerrit

Alles met de G. Zoek zoveel mogelijk woorden met de G. Een giraffe, een gorilla en een gazelle. En in de verte een groepje gnoes. Glooiende heuvels en gewone grond. Wat glinsters daar in die grot? Is het misschien goud? Geweldig wat goed! Snel eropaf met de graafmachine.
Fantaseer erop los en verzin je eigen verhaal.
Hannahland . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hannahland .

Deze letterposters zijn zoekplaatjes naar zoveel mogelijk woorden met 'jouw letter'. Leuk om samen naar te zoeken en te benoemen. Met naam erbij ideaal als kraamcadeau! De natuur en dieren staan centraal op de illustraties. Meer weten? Kijk op hannahland.nl

Alle werken van Hannahland .


Waarom je kiest voor Naamposter Gerrit als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Naamposter Gerrit

Koop de illustratie Naamposter Gerrit van Hannahland . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742 905
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
52,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden