Naar zonlicht verlangende bloesem

- Werkcode: 152 650

Arja Schrijver Fotografie over Naar zonlicht verlangende bloesem

Eindelijk…warme zonnestralen! Een heerlijk begin van de dag voor dit bloesem-bloemetje van deze Prunus. Bij deze foto heb ik gespeeld met wat kleuren en effecten. Leuk om uit te proberen en tegelijkertijd is het een uitdaging om dat met beleid te doen, zodat je niet over de top gaat. Ik probeer vaak wel als richting ‘less is more’ aan te houden.

Met dat uitgangspunt is deze foto voor mij eigenlijk al op het randje vanwege de redelijk ‘zware’ kleuren. Maar omdat de witte bloem zo mooi contrasteert tegen de gekleurde achtergrond, heb ik er toch voor gekozen om de foto in deze bewerking op te nemen in mijn collectie.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Naar zonlicht verlangende bloesem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Naar zonlicht verlangende bloesem

Koop de foto Naar zonlicht verlangende bloesem van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152 650
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden