Naar zonlicht verlangende bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 152650
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Eindelijk…warme zonnestralen! Een heerlijk begin van de dag voor dit bloesem-bloemetje van deze Prunus. Bij deze foto heb ik gespeeld met wat kleuren en effecten. Leuk om uit te proberen en tegelijkertijd is het een uitdaging om dat met beleid te doen, zodat je niet over de top gaat. Ik probeer vaak wel als richting ‘less is more’ aan te houden.

Met dat uitgangspunt is deze foto voor mij eigenlijk al op het randje vanwege de redelijk ‘zware’ kleuren. Maar omdat de witte bloem zo mooi contrasteert tegen de gekleurde achtergrond, heb ik er toch voor gekozen om de foto in deze bewerking op te nemen in mijn collectie.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken