Een Werk aan de Muur shop

Nachtelijke fantasiewereld insecten strakke lijnen

- Werkcode: 231 368

Susan Hol over Nachtelijke fantasiewereld insecten strakke lijnen

Is het lucht of water? Is het nacht of schemert daar toch iets van daglicht? Zwemmen of zweven de insecten? Drijven of varen de wolkjes? En wat is boven en onder? Dit beeld laat je fantasie werken. Het is geen kant-en-klare brok kunst, geen beeld dat je in een oogopslag hebt gezien. Het zit vol met bubbels en lijnen, hoeken en rondingen, heldere afbeeldingen en vage contouren.
In de loop van een aantal maanden heb ik dit beeld laag na laag na laag na laag opgebouwd. Het is een combinatie van allerlei foto's uit mijn archief en een gelaagde digitale bewerking van die foto's.
Ik houd van de donkere sfeer van dit beeld. De verschillende tinten blauw tot donkerblauw doen me denken aan de werken van oude meesters. Blauw pigment was in de middeleeuwen zo ontzettend duur, duurder dan goud, dat daar heel zorgvuldig mee werd gewerkt. Zorgvuldig met materialen omgaan, dat spreekt me aan.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Nachtelijke fantasiewereld insecten strakke lijnen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nachtelijke fantasiewereld insecten strakke lijnen

Koop de collage Nachtelijke fantasiewereld insecten strakke lijnen van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 231 368
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.