Nachtfoto Rotterdamse Skyline

van Paul Kampman

Nachtfoto Rotterdamse Skyline van Paul Kampman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234220

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 133 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Nachtfoto van de Rotterdamse Skyline. Gefotografeerd net na het Blue Hour (zonsondergang). Op de foto zijn o.a. te zien v.l.n.r. De Zwaan (architect Ben van Berkel) en rechts daarvan de Rechtbank, de Wilhelminapier met daarop o.a. het KPN gebouw en de Rotterdam van architect Rem Koolhaas. De foto is gemaakt vanaf de Willemskade, vlak voor het Wereldmuseum.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Paul Kampman profielfotoGepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken