Een Werk aan de Muur shop

Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam

- Werkcode: 234535

Paul Kampman over Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam

Nachtfoto van de kop van Zuid Rotterdam. De Kop van Zuid gefotografeerd vanaf het Willemsplein. Gefotografeerd op 29 september 2016, net nadat de zon is ondergegaan. De brug is mooi verlicht en in de kantoorgebouwen op de Kop van Zuid en op de Wilhelminapier zijn op enkele verdiepingen de lichten ontstoken. Goed zichtbaar zijn ook de Rotterdam van architect Rem Koolhaas, de Rechtbank en Las Palmas.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam

Koop de foto Nachtfoto van de Kop van Zuid Rotterdam van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234535
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.