Een Werk aan de Muur shop

Nachtopname Spiegelwaal

- Werkcode: 341 268

Maerten Prins over Nachtopname Spiegelwaal

De Spiegelwaal bij Nijmegen en Lent, Waalbrug
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Nachtopname Spiegelwaal op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Nachtopname Spiegelwaal

Koop de foto Nachtopname Spiegelwaal van Maerten Prins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 268
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
218 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.