Nachtwacht en Sterrennacht

van Frans Blok

Nachtwacht en Sterrennacht van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 546468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
215 gratis verzending!

Omschrijving

Artist impression van de planeet Nachtwacht en de ster Sterrennacht op 910 lichtjaar van de Aarde. De twee hemellichamen zijn vernoemd naar de beroemde schilderijen van Rembrandt en Van Gogh, in het kader van de NameExoWorlds-campagne van de International Astronomical Union.

Hoe Nachtwacht er precies uit ziet is vooralsnog onbekend. Dat de planeet een rood-wit-blauwe gasreus is zoals op deze artist impression, is dan ook volkomen speculatief. Maar het tegendeel zal voorlopig niet worden bewezen.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken