Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Neist Point Lighthouse V

- Werkcode: 371632

Peter de Hoog over Neist Point Lighthouse V

De vuurtoren op de ruige kust van Neist Point op Isle of Skye
Peter de Hoog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter de Hoog

Fotografie heeft me van vroeg af aan geboeid. In den beginne met goedkope camera's en rolletjes waar nooit een bevredigend resultaat uit kwam. Tot ik in 2004 mezelf een Powershot cadeau deed. Die Powershot werd al snel gevolgd door de eerste DSLR. Sindsdien is fotografie echt een passie geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel gefotografeerd: portretten, bruiloften, feesten, concerten, landschappen, natuur etc. Dit resulteerde in een ontzettende dip. Na een aantal jaar begon de drang om te fotograferen toch weer te komen.

Nu richt ik me vooral op landschap en natuur. Niets moet, alles mag. En oh...liever zo min mogelijk mensen op de lokaties waar ik fotografeer. Helaas ontkom je er af en toe niet aan om op reis toch een plek aan te doen met veel andere toeristen ;)

Mijn motto is "Laten zien dat de wereld, naast alle ellende, toch ook heel mooi kan zijn.". Het nieuws laat al zoveel ellende zien. De wereld is echter ook mooi. Dat wil ik hier tonen.

Kijk gerust rond tussen mijn foto's en mocht je iets op mijn website of social media zien wat je aantrekt maar dat je hier niet kunt vinden, mail me dan gerust op info@peterdehoog.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om te mailen.

Groet,
Peter

Alle werken van Peter de Hoog


Waarom je kiest voor Neist Point Lighthouse V op Xpozer

  • Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht.
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Modern zwevend effect

Neist Point Lighthouse V

Koop de foto Neist Point Lighthouse V van Peter de Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371632

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
206 186 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.