Een Werk aan de Muur shop

Nelson Mandelabrug

- Werkcode: 864 117

Rini Braber over Nelson Mandelabrug

De Nelson Mandelabrug in Zoetermeer verbindt de wijken Driemanspolder en Rokkeveen en overspant de A12 en de spoorlijn van Den Haag naar Gouda. Deze fiets- en voetgangersbrug werd geopend in 1992. Architect Johan Bak ontwierp de brug in de kleuren geel en blauw uit het gemeentewapen van Zoetermeer.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Nelson Mandelabrug als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Nelson Mandelabrug

Koop de foto Nelson Mandelabrug van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 864 117
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.