Nevel in de Toscaanse heuvels

van Arja Schrijver Fotografie

Nevel in de Toscaanse heuvels van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759733
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze foto is genomen in het zuidelijk deel van Toscane, vanaf de camping in Monticello Amiata. Dit dorpje, met een slechts een paar honderd inwoners, ligt op een heuvel op 683 meter hoogte. Hierdoor heb je een goed uitzicht op de heuvels in de omgeving. Camping Lucherino ligt zelf ook op een heuvel en daar vandaan heb je op sommige plekken ook een prachtig en weids uitzicht. Ik heb de foto daar dan ook genomen.
Het was geen heldere avond, er hing wat mist en sluierbewolking in de heuvels en dat geeft de foto een wat mysterieuze uitstraling. Op het moment dat ik de foto nam, vloog er ook net een vogel in de lucht en die geeft de foto net dat beetje extra.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken