Een Werk aan de Muur shop

New Orleans Rotterdam

- Werkcode: 814150

Jeroen Kleiberg over New Orleans Rotterdam

Het gebouw New Orleans op de Wilhelminapier in Rotterdam is met 158 meter het hoogste woongebouw van Nederland. In New Orleans staat ook het theater Lantaren Venster. Het ontwerp is van de Portugese architect Alvaro Siza in opdracht van Vesteda.

New Orleans in Rotterdam is na Montevideo de tweede van in totaal zes woontorens die aan de zuidzijde van de Wilhelminapier worden gebouwd. Het woongebouw is ruim 158 meter hoog en is daarmee na de Maastoren het hoogste gebouw van Nederland. New Orleans is opgetrokken uit zandkleurige natuursteen, met een transparante basis waarin het Lantaren Venster theater is gesitueerd. Daarboven bevindt zich het zonnedek dat ruimte biedt tussen de gebouwen en (voor de bewoners) een extra plek om te genieten van het leven op het water en de kades.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor New Orleans Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

New Orleans Rotterdam

Koop de foto New Orleans Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814150
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.