New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen)

van JPWFoto

New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen) van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44377

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 82 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

New York, een uitzicht zoals je dat verwacht. Kilometers wandelend door het hart van Manhanttan in deze indrukwekkende stad, geven je af en toe het gevoel opgesloten te zijn tussen al die stenen. Dit gevoel wordt vaak nog versterkt door de massa's aan mensen en een kakofonie aan geluiden van voorbij razend verkeer. Maar de karakteristieke hoogbouw is te bijzonder om dat links te laten liggen. Het veranderende licht op de gebouwen geeft steeds weer nieuwe uitzichten. Met mijn hoofd ver achterover gebogen laat ik de hoogte eens goed op mij inwerken. Genieten! Dit is New York zoals ik dat al als kind in gedachten had.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken

Klantfoto's: New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen) van JPWFoto

Klantfoto: New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen) van JPWFoto, op aluminium
Klantfoto: New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen) van JPWFoto, op aluminium
Klantfoto: New York Hoogbouw (Zwart-Wit) (gezien bij vtwonen) van JPWFoto, op aluminium