New York Manhattan met Queensboro bridge

- Werkcode: 143 566

Susan Hol over New York Manhattan met Queensboro bridge

Deze foto heb ik genomen vanaf Long Island. Op de voorgrond is een heel ander New York te zien dan op de achtergrond. Long Island is lang zo 'fancy' niet als andere delen van New York, waardoor je er wel minder duur kunt logeren in een hotel. In de gebouwen op de voorgrond vindt vooral veel bedrijvigheid plaats door kleinere ondernemers. Typisch is de brandtrap op het gebouw links onder de brug.
De scheidslijn tussen Long Island en Manhattan is de East River, een gladde blauwe streep dwars door het beeld. De helder blauwe lucht met binnenstromende witte wolken en het blauw van het water versterken elkaars kleuren.
Het opvallendst is natuurlijk de Queensboro bridge. Wat een brug is dat zeg, enorm, indrukwekkend, massief.
Als je logeert aan de overkant van Manhattan, moet je nogal eens deze brug over. Waarom? Nou, in Manhattan wil je natuurlijk álles zien en beleven. Over de brug lopen is een genoegen, een bijzondere ervaring, een wereldbeleving. En oh, oh, wat veel foto's kun je dan maken en zijn er al gemaakt.
Ik heb deze geselecteerd uit mijn enorme voorraad, juist vanwege het contrast tussen Long Island en Manhattan, verbonden door het megalomane project, de Queensboro bridge.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor New York Manhattan met Queensboro bridge als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

New York Manhattan met Queensboro bridge

Koop dit digital art werk New York Manhattan met Queensboro bridge van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 143 566
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden