Werkcode: 34903

New York Red Steel Sculpture

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
New York Red Steel Sculpture van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Na een indrukwekkend bezoek in New York aan Ground Zero (voormalige Twin Towers), waar nu de Freemdom Tower herrijst, dwaalde ik door de straten van Lower Manhattan. In Zuccotti Park, staan diverse kunstwerken in de kleur rood. Hier trof ik o.a. dit rode stalen kunstwerk (Red Steel Sculpture) aan. Ik werd gegrepen door het mooie licht dat op het kunstwerk viel. Het felle rood gaf een sterk kleurcontrast met de kleur blauw van de lucht. Dit alles tegen een achtergrond van wolkenkrabbers die half in de schaduw stonden door de late middagzon. Voor mij New York op zijn best!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken