Werkcode: 34929

New York Skyline

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
New York Skyline van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een vroege trip met de ferry naar New York Staten Island levert dit bijzondere beeld op. De stad achter ons lijkt op te doemen uit de mist. Ik vertrok in alle vroegte vanaf Battery Park. Terwijl er al veel mensen wachten in een lange rij om Liberty Island te bezoeken, besluit ik de gratis ferry te nemen richting Staten Island. Op een kleine afstand vaar je dan voorbij het vrijheidsbeeld, terwijl je kunt genieten van andere mooie uitzichten over deze inmense stad. Helaas heb ik het niet mogen aanschouwen met de Twin Towers. Een nieuw beeld met zicht op Manhattan met de Freedom Tower staat echter in de planning!

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken